Fysioterapia, lymfaterapia ja akupunktio

Tarjoan toiminimeni Chatarina Blomqvistin kautta fysioterapiaa, lymfaterapiaa ja akupunktiota.

Vastaanottoni on Vaasassa Rantakadulla, Rantalinna-talossa.

Onko sinulla tuki-ja liikuntaelinten vaivoja?

Kun tulet vastaanotolleni, kohtaan sinut sellaisena kuin olet ja kuuntelen sinua ymmärtäväisesti.

Minulla on pitkä kokemus ihmisten kohtaamisesta  heidän eri elämänvaiheissaan erilaisten niin fyysisten kuin psyykkisten vaivojen kanssa.

Tarjoan fysioterapiaa, lymfaterapiaa ja akupunktiota. Pystyn yhdistämään näitä kolmea terapiamuotoa, jotta saisit parhaimman avun.

Päätän hoitomuodosta yhdessä kanssasi, mutta kaikkein ensimmäiseksi katsomme läpi omat tarpeesi, ongelmasi sekä mistä kehosi selviää.

 Olet tervetullut vastaanotolleni lähetteellä tai ilman lääkärin lähetettä.

 K O U L U T U S

 LAILLISTETTU FYSIOTERAPEUTTI, erityisalana työterveys sekä jatkokoulutus ortopedisessa   manuaalisessa   terapiassa, suuntautuen niska/selkä sekä raajojen diagnostiikkaan ja hoitoon.

Faskiakursseja (sidekudoskäsittely).

 LAILLISTETTU  LYMFATERAPEUTTI, Vodderin mukaan sekä jatkokoulutus

 DIPLOMI AKUPUNKTIOSSA,  perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan (TCM).

 

 Vastaanottohuoneeni sisustus ja ”miljöö” tarjoavat hiljaisuutta ja rauhaa. Ei stressiä, ei häiritseviä ääniä, vaan ja ainoastaan rauhaa ja tässä rauhassa olen läsnäolevana kanssasi.

LYMFATERAPIA

Oletko koskaan kokeillut lymfaterapiaa?

Tämä käsittelymenetelmä auttaa kehoasi rentoutumaan, kivut lievittyvät, verenpaine normalisoituu, ruuansulatus paranee ja verenkiertoosi vapautuu hyviä hormoneja. Ja aivan kuin ylimääräisenä bonuksena – kehon täydellinen rentoutuminen!

Olen erittäin paljon inhimillinen ihminen ja tiedän, että elämä ei ole kenellekään meistä helppoa. Minusta on tärkeää nähdä itse kunkin mahdollisuudet ja nostaa esiin se, mikä on hyvää ja tervettä meissä ja pitää siitä kiinni. Joissakin tapauksissa ihminen voi löytää vahvuutensa sairastumisen kautta.

CHATARINA

Tervetuloa

Osoite

Rantalinna, Rantakatu, Vaasa

VARAA AIKASI

puhnro: +358 50 58 50 821

sähköposti: info@chatarinablomqvist.fi